Aspecte juridice

Acesta este website-ul proiectului pilot Leonardo da Vinci nr. R0/02/B/F/PP -141004 coordonat de Universitatea din Bucureşti, Centrul de Cercetări Metode Automate de Analiză.

Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestuia aparţin în totalitate coordonatorului şi partenerilor din consorţiul internaţional care au contribuit la realizarea proiectului.

Utilizatorii au următoarele drepturi:

  • explorarea conţinutului;
  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informaţiilor publicate numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tipărirea unor materiale în scop personal, fără comercializarea acestora;
  • înscrierea on line la modulele de curs si accesul la materialele didactice puse la dispoziţia cursanţilor;
  • inserarea în paginile proprii a unor legături către acest website (atunci când legăturile sunt cuprinse în website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea website-ului proiectului).

O persoană care îşi bazează deciziile, acţiunile sau inacţiunea sa pe informaţiile conţinute în acest website îşi asumă răspunderea integrală pentru eventualele pierderi suferite.

Universitatea din Bucureşti, Centrul de Cercetări Metode Automate de Analiză îşi declină orice răspundere pentru conţinutul website-urilor la care acest website face trimitere.

Universitatea din Bucureşti, Centrul de Cercetări Metode Automate de Analiză îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura website-ului în orice moment şi fără preaviz. Fac excepţie de la această prevedere numai cursanţii admisi la un modul de curs, până la terminarea acestuia.

Comisia Europeană si Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în domeniul Educaţiei si Formării Profesionale din România nu sunt responsabile pentru conţinutul acestui website.